Posle samo nekoliko meseci burne ljubavi o kojoj svedoče i njihove slike, Darko Lazić je odlučio da oženi Barbaru Bobak.

Kako pišu srpski mediji, pevač i pevačica su presrećni a on je voli više nego ijednu dosad. Slažu se i po pitanju organizacije svadbe, pa će na proleće u Brestaču, rodnom Darkovom selu, biti podignut šator za 1000 gostiju. Dok su se prethodne Darkove žene - supruga Ana Sević i verenica Marina Gagić - protivile takvim veseljima, Barbara je oduševljeno dočekala ovu ideju.

Samo sa njene strane će biti 300 gostiju, a spisak se tek polako pravi, piše Informer. Posebno se obradovala planu da se peku volovi na ražnju. Marina je, navodno, bila nesrećna kad je takvo pečenje pripremano za posluženje gostiju na rođendanu sina Alekseja, pa je Darku tada prigovorila da je to običan "seljačizam"

"Darko se baš promenio nabolje otkad je sa Barbarom, uvek je nasmejan i više ne troši toliko para kao pre. Baš smo zadovoljni njime, ali i njegovom devojkom. Rekao nam je da nikad nije toliko voleo nijednu ženu. Sviđa mu se što je Barbara prirodna i spontana i što se bave istim poslom, pa često zajedno nastupaju. Nedavno ju je zaprosio i već su zakazali svadbu za proleće sledeće godine", kaže izvor Informera iz porodice Lazić.

Nova Darkova devojka misli potpuno suprotno i jedva čeka da se sa gostima na svadbi provesele uz takvo pečenje. Upućeni u njihov odnos tvrde da se njih dvoje odlično razumeju i dele isti ukus i navike. Kuma na venčanju će izgleda ponovo biti Adreana Čekić, pevačica koja je kumovala i na Darkovoj svadbi sa Anom.

Izvor: Lepa&Srećna