Većini žena bi smetalo da čuje da im je suprug u prošlosti bio veliki zavodnik, ali Nataša Pavlović razmišlja potpuno drugačije. Ona je već deceniju u skladnom braku s producentom Predragom Pavlovićem, s kojim ima dva sina. Njegovu burnu ljubavnu prošlost smatrala je plusom kada je njihova veza postala ozbiljna.

"Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja", kaže Nataša koja smatra da je sve u životu došlo u pravo vreme.

"Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu", rekla je voditeljka jednom prilikom za "Story". Njihov brak je zasnovan na iskrenosti, i kako "Praktična žena" kaže, često umeju da se posvađaju.

"Jedno drugom govorimo sve što nam je na umu, čak i ako znamo da se to drugom neće dopasti. Poznajemo se odlično i svakako to ne radimo zato što imamo lošu nameru, nego da bismo se popravili. Znamo i da se posvađamo i naljutimo jedno na drugo. Tada okrenemo glavu i svako ode na svoju stranu, ali za sat smo opet tu i pričamo kao da svađe nije ni bilo", rekla je jednom prilikom za "Kurir" Nataša.

Pre Predraga Nataša je bila četiri godine u braku sa glumcem Markom Živićem od kojeg se na dirljiv način oprostila kada je preminuo.

Izvor: Lepa&Srećna