Iako nije retkost da deca javnih ličnosti krenu stopama svojih roditelja, sin i ćerka Dragane Mirković izabrali su da se medijski ne eksponiraju. I sama pevačica priznaje da je to malo neuobičajeno, posebno za tinejdžere koji priželjkuju da budu viđeni. Ipak, poštovala je želju svoje dece da se drže po strani.

"Meni je u životu bilo dosta jednog imena, mog, a još i deca – neka, hvala. Za tu njihovu odluku možda sam, uslovno rečeno, i ja kriva, jer su me uplakanu viđali samo zbog neke laži u medijima. I oni su to znali. Poslednji put kada su me videli da plačem, pitali su me: ‘Mama, je l' opet novinari?‘. Trebalo je možda da to sakrijem od njih, ali ja sam iskrena osoba, prvenstveno u svojoj kući. Možda su ih upravo takvi prizori udaljili od želje da budu viđeni i poznati", rekla je Dragana koje je presrećna i zbog toga što su se njena deca okrenula obrazovanju.

Marko je završio akademiju i studira ekonomsko pravo, dok se Manuela, koja treba da maturira ove školske godine, dvoumi između dva fakulteta.

"Odlični su učenici. Zbog njih me nijedan učitelj, nastavnik ili profesor nikada nije pozvao u školu da mi se žali da su napravili neki problem. Zaista sam blagoslovena. Svako dete usrećuje svoju majku, a mene su Marko i Manuela usrećili beskrajno", rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou" i naglasila da u emotvne izbore svoje dece ne meša.

"Smatram da deca treba da prođu kroz različite izbore, kako bi na kraju načinili pravi. Ako ne naprave i neku grešku, jednog dana neće znati da cene pravu osobu. Kada stalno dobijaš nešto “super, super, super”, ti ne znaš da ceniš to “super”. Za sada nismo imali problema, meni se sve te devojke dopadaju. Iskrena da budem, uživam u drugoj mladosti zahvaljujući deci", bila je iskrena Dragana.

Izvor: Lepa&Srećna