U spotove su zvezde oduvek ulagale mnogo truda, pažnje ali i novca, ali se uvek dogodi pokoja nepredviđena situacija. Cecin spot za pesmu "Ljubav fatalna" objavljen je davne 1995. godine i u to vreme je bio pravi bum.

Poznati reditelj Dejan Milićević, koji je tada sarađivao s poznatom pevačicom, otkrio je jednu dogodovštinu sa snimanja. Naime, Cecina kosa trebalo je da bude zalizana, ali frizerka je zaboravila fajtalicu s vodom. Ipak, do rešenja su nekako došli zajedno.

"Slikali smo je u garaži na Obilićevom vencu. Želeli smo Cecu zalizanu na motoru, a frizerka nije ponela fajtalicu i Ceca vidi baricu i kaže: ‘Pa evo ti, uzmi vodu odavde‘", otkrio je Dejan Milićević u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ i objasnio kako je jedan momak iz prodavnice dobio ulogu manekena u poznatom spotu.

"Krenuo sam da kupim patike i vidim dečka koji ih prodaje i pomislim kako bi bio dobar za Cecin spot. I bi spot! Dečko koji je prodavao patike završio je u spotu ‘Idi dok si mlad‘. To je bilo 1995. godine ", rekao je Deki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna