Ceca Ražnatović je odigrala ključnu ulogu u karijeri Ivane Selakov, a naročito je bila velika njena pomoć u izdavanju prvog albuma mlađe pevačice.

"Jedan njen poziv meni je promenio ceo život. Napravila mi je ključnu vezu sa Grandom, sa kojim sam dogovorila da mi objave album, i to bez ikakve finansijske nadoknade", ispričala je Ivana za Hit. "Iako smo bile samo saradnice, Ceca je time odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri." Prema Ivaninim rečima, bila je tada u velikoj nedoumici kojoj muzičkoj kući da ponudi svoje pesme. Skupila ih je, kako kaže, "pomoću štapa i kanapa", ali njihovo objavljivanje je trebalo da bude najveća stavka.

"Skupila sam hrabrost da pozovem Cecu i pitam za savet", kaže Ivana. 'Pitala me je: Je l' si ti to dogovorila?' Odgovorila sam da nisam, a ona meni: 'Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta.' I stvarno me je pozvala i rekla: 'Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme.' Nisam mogla da verujem. Oberučke me je prihvatio a da nije trepnuo. Ništa nisam morala da odrađujem. Dopalo mu se kako pevam, a i Cecini uticaj i reč su značili", završava Ivana.

Prema njenim rečima, Ceca joj je čak i ustupila studio za snimanje bez nadoknade, što je činila za mnoge pevače.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna