Danas malo ko može da da se pohvali da mu Oliver Mandić peva "na uvce", ali upravo u takvom programu je uživala Ceca Ražnatović i ove prelepe trenutke podelila sa svojim obožavaocima na Instagramu. 

"Samo nebo zna" je jedna od najpopularnijih pesama ovog legendarnog muzičara, a folk zvezda je snimila dva kratka klipa na kojima upravo slavni Oli peva ovaj hit. Uz njih je Ceca dodala i dva rečita komentara: "Uhhhh" i "Volim jako", uz veliko crveno srce, pa je jasno da je provod bio nezaboravan.

oliver mandic peva
Instagram / cecaraznatovic 

Da podsetimo, stihove "samo nebo zna kol`ko te volim, volim ja" napisala je nedavno preminula Marina Tucaković. Kantautorka je napisala brojne hitove za Mandića, sa kojim je bila i u višegodišnjoj ljubavnoj vezi. Nema sumnje da je Cecu ova pesma "pogodila" i zbog sećanja na Marinu, kojoj ima na mnogo čemu da zahvali.

Kako je jednom rekla, Marina joj je bila velika podrška i u privatnom i u poslovnom smislu. "Napravila mi je antologijske pesme, koje će ostati dugo i posle mene i posle nje", rekla je Ceca, a i Oliverova pesma "Samo nebo zna" spada upravo među takve.

Izvor: Lepa&Srećna