Ceca Ražnatović uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Već nekoliko meseci je u vezi s Bogdanom Srejovićem, pa joj ljubavi ne manjka.

Ipak, pevačica pre svega drži do svoje porodice, svoje dece Anastasije i Veljka, unuka Željka, ali i sestre Lidije, za koju je bezbroj puta istakla da joj je najveća životna podrška.

 "Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule." ,rekla je jednom prilikom Ceca za sestru, koja joj je sada napravila iznenađenje. Naime, Lidija je ulepšala ovo jutro svojoj sestri buketom prelepih ljubičica.

sestra cece raznatovic poklon
instagram/ceca raznatovic 

 "Kad od sestre dobiješ ljubičiče....", napisala je Ceca.

 Izvor: Lepa&Srećna

.