Brenin najstariji sin Stefan već pune dve godine živi daleko od reflektora. Iako se ambiciozno otisnuo u muzičke vode i objavio nekoliko hitova koji su kod publike imali dobar uspeh, sve je iznenadio kada je 2019. godine doneo odluku da se povuče s javne scene. O razlozima svoje odluke nije govorio, ni on niti porodica, pa se nagađalo šta bi moglo biti posredi. Šuškalo se o nesuglasicama u okviru porodice ali Brena je to sada demantovala i istakla da njen prvenac ima dobar razlog zbog kog se ne pojavljuje u medijima.

"Stefan je srećan i zadovoljan, ja kao roditelj sam mnogo srećna što je pronašao sebe u nečemu drugom i on će se time predstaviti javnosti naredne godine, ali bitno je da radi sa onime što voli,  reklaje Brene i osvrnula se na glasine da sa naslednikom nije u dobrim odnosima:

"Mi smo sa našom decom u fantastičnim odnosima, u to nemojte sumnjati. Postoje članovi naše porodice koji se eksponiraju, to smo Aleksandra i ja, a ostali to ne vole. Stefan dolazi, viđamo se, priprema jedan novi posao", rekla je Brena za "Blic" i otkrila da li se meša u emotivne izbore svojih sinova, te i da li je Viktor i dalje u vezi sa Sandrom Miljaković.

"Naši momci su se edukovali i vaspitavali do jednog trenutka, posle toga vi gubite konce, i kad vi mislite da možete da upravljate decom, niko ni sa kim ne može da upravlja. Deca se rađaju sa formiranim karakterom i stavom. On ima svoje izbore u koje se mi ne mešamo, a ja mislim da on sam zna sa kojom devojkom treba, a sa kojom ne treba da nas upoznaje", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna