Dekorativni i pogodni za aranžiranje na svečanom stolu, slani rolati su uvek na kulinarskom repertoaru modernih domaćica, piše Lepa & Srećna.
Njihova prednost je u tome što možete da isečete tako tanko da budu spremni baš za "jedan zalogaj", a pravo umeće je da se u tom režnju nađe bogatstvo ukusa koji se lepo slažu.
Dobar rolat je onaj posle kojeg biste uvek rado pojeli još jedno parče, ali ste isto tako raspoloženi da pređete i na glavna jela.
Veoma je važan i lep izgled rolata - uske rolate secite obavezno na nešto deblje komade i potrudite se da ivica noža prolazi dijagonalno. Tako ćete dobiti zgodne parčiće kojima će se gosti lako služiti čak i prstima.
Ako pripremate nešto šire, kremaste rolate koji se moraju jesti viljuškom, slobodno ih isecite na tanje šnite i dodajte garnirung u vidu sveže, blago začinjene salate.
Čak i ako niste vični pripremi testa, među našim receptima pronaći ćete nešto po svom ukusu: rolate od mesa, oblandi, jaja... kliknite na sliku i izaberite najlepše recepte!
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka