Često vam se dešava da se baterija telefona ili drugog smart uređaja isprazni baš onda kada vam je najpotrebniji? Onda užurbano tražite punjač i stavljate telefon da se puni te 3 minute koje imate do definitivnog izlaska iz kancelarije ili kuće i odlaska na sastanak, po dete, u kupovinu…? Nažalost, baterija telefona ne prepoznaje te 3 minute i za to vreme niste dobili ono što ste želeli.

Zato vam je potreban ovaj USB magnetni kabl! Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

Magnetni usb kabl
Promo 

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

usb
Promo 

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

Magnetni usb kabl
Promo 

Ovaj fenomenalni USB kabl možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 1.190 rsd.

 * Količine su ograničene.

Tekst: Promo