Ceca Ražnatović dugo je svoj emotivni život čuvala daleko od očiju javnosti, pa je iznenađenje bilo ogromno kada je na izmaku 2020. godine objavila da je zaljubljena. Sve je zanimalo ko je Bogdan Srejović, koji je uspeo da osvoji pevačicu,a meseci koji su usledili dokazali su da je idealan za nju.

Bogdan i Ceca se ne razdvajaju,a o svojoj ljubavi ne govore previše. Ipak, da stvari budu jasne i da spekulacijama nema mesta, pevačica je potvrdila da je srećna i zaljubljena.

"Nama je svaki dan kao godišnjica. Lepo mi je u vezi, srećna sam i zadovoljna. I on takođe. To je najbitnije", rekla je Ceca koja je poželala da godišnjicu ljubavi sa Bogdanom proslavi u intimnoj atmosferi svog doma na Dedinju.

"Iako su mnogi mislili da će Ceca i Bogdan napraviti žurku, njih dvoje su želeli da intimnom večerom obeleže godinu dana ljubavi. Odlučili su da to bude pored bazena u Cecinoj vili na Dedinju. Odustali su od večere u restoranu kako bi izbegli znatiželjne poglede. Hteli su da uživaju jedno u drugom",  priča izvor blizak pevačici za "Informer" i dodaje: 

"Ceca je od svoje kuvarice naručila posna jela, jer ona i Bogdan poste ceo Božićni post. Naravno da je spremila i poklon, ali nije htela da mi otkrije o čemu je reč", tvrdi izvor.

Ceca jeste srećna, ali ljubav ne želi da ozvaniči brakom, iako se šuškalo da ju je Bogdan verio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna