Advokat Čedomir Stojković koji je zastupao Branislava Lečića izneo je nove tvrdnje u vezi sa navodnim silovanjem glumice Danijele Štajnfeld. 

Naime na dan 7. maja 2012. godine, kada se silovanje navodno dogodilo, Lečić je - prema javno dostupnim informacijama - igrao je lik Ropca u komediji „Nije smrt biciklo (da ti ga ukradu)” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Predstava je počela u 20 časova i traje nešto manje od dva sata. Međutim, iste te večeri njegova tadašnja supruga Nina Radulović (tada - Lečić) objavila je zajednički selfi na društvenoj mreži Fejsbuk, prenosi Kurir. Ova slika je objavljena 23.31 sati iste večeri.

Branislav Lečić i Nina Radulović selfi
Print skrin Fejsbuk 

Lečićev advokat kaže da je Lečić, posle predstave, otišao u tada čuveni klub „Sinema”, gde je nastupala njegova tadašnja supruga, o čemu postoje brojni dokazi, između ostalog i na društvenim mrežama, fotografije, video-snimci.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja, o razlozima pročitajte OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna