Biljanu Sečivanović život nije mazio. Upisala je srednju ekonomsku školu, kada je morala čak 2 kilometra do autobuske stanice da nosi pisaću mašinu, koja uopšte nije laka. Pored toga, njen život je obeležila velika tragedija. Na dan kada je rođen njen sin Mateja, preminuo je sin njene rođene sestre.

"Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tačnije sina moje rođene sestre Nikolu", rekla je pevačica kroz suze svojevremeno.

"Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak", rekla je svojevremeno pevačica koja je sreću pronašla kraj supruga Aleksandra Nedića.

"Emotivno i privatno moram da se pohvalim da mi je ova godina bila izuzetno srećna, s obzirom da smo se suprug i ja venčali u crkvi i napravili svadbeno veselje koje smo zbog kovida 19 odlagali u više navrata i da smo to mogli da proslavimo sa nama dragim ljudima onako kako smo mi želeli i stvarno mi je puno srce", rekla je pevačica za "Grand online" koja je kroz iskustva naučila da se zadovolji onim što ima.

"Misiim da sam kao malo mlađa mnogo više očekivala i život me naučio da ne očekujem previše, pa ću se zadovoljiti sa onim što je život planirao za mene", rekla je Biljana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna