Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nakon godinu i po dana veze zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Iako je pevačica prvobitno priželjkivala veliku svadbu, venčanje su organizovali pred članovima porodice i najužim krugom prijatelja. Kaća koja je u šestom mesecu trudnoće presrećna je, a  o svom tajnom venčanju i razlogu zašto trudnoću nije želela da otkriva, govorila je prvi put.

"Dosta puta sam pogrešila i opekla sam se, za ovih deset godina koliko sam na sceni bila previše iskrena i sve sam davala na tacni. Pitali su me zašto nisam trnutka javila medijama da sam trudna. Zašto bih morala odmah da otkrijem? U normalnom svetu trebalo bi to da se krije neki period, dok se ne urade svi testovi, da sve bude u redu sa bebom... Ne bih sigurno krila devet meseci, ali mislim da i javne ličnosti imaju pravo na neku intimu i privatnost", rekla je Kaća za "Premijeru" i otkrila detalje s venčanja. 

"Dogovorili smo se svi gosti mogu da snimaju sve, ali da niko ništa ne objavljuje na društvene mreže, i naravno naša porodica ne bi uradila ništa pored toga. Zaista su pristuni bili samo porodica, kumovi i par mojih i Markovih prijatelja. Da se ne naljuti ostali, imamo mnogo prijatelja, ali to nije moglo sve da stane u taj jedan dan i prostor, odlučili smo se samo za pet ljudi. Ali, odlučili smo se da će 2. juna biti svadba za sve, biće svi pozvani. Ovo smo organizovali sve za dve-tri nedelje, a sledeće godine biće i crkveno venčanje i biće sigurno 400-500 zvanica i jedva čekam, živim za taj dan da se drugi put udam", našalila se Kaća.

Mnogi su bili izneđaneni što je Katarina za svoju kumu izabrala kolegincu, Andreanu Čekić.

"Kuma je bila najveselila. Ne znam zašto su se mnogi iznenadili da je ona moja kuma, jer mi se družimo dugi niz godina. U našem prijateljstvu smo imali dosta i uspona i padova, bila sam tu uvek za nju, ona za mene, ona se uvek najiskrenija obraduje svim mojim lepim stvarima u životu, tako da mislim da je najlogičnije da ona bude moja kuma", bila je iskrena Kaća.

Izvor: Lepa&Srećna