Katarina Radivojević igra Conu u seriji "Nečista krv", a ljubavne scene u kojma je zavela mladog učitelja privukle su mnogo pažnje. Glumica kaže da je komentari ni najmanje ne pogađaju.

"Nisam imala nikakav problem sa Coninom golotinjom zato što je ona doprinosila raskalašnosti i slobodi koju nosi u svom biću. S druge strane, nemam problem sa svojim telom. Štaviše, ja sam reditelju predložila scene plesa. Svesna sam i kako u našem tabloidnom društvu željnom senzacionalizma to može da odjekne ali, narodski rečeno, baš me briga. Mnogo sam bitaka pregurala, pa ću i ovu golotinju", rekla je Katarina, koja priznaje da joj se dešavalo da, uprkos tome što se ne oseća najbolje, stane pred kamere i posao odradi najbolje što može.

"Što sam starija to se dešava sve češće, što je i normalno jer organizam više ne može da izdrži napore koje mu zadajemo. Nekada, kad sam bila mlađa, razbolela bih se tek posle završenog snimanja, a dotle bih sebi ‘naređivala‘ da se to ne sme desiti. I ne bi. Eh, sad sve popušta... Lekove, inače, ne zloupotrebljavam, ali, konkretno, kada sam snimala scenu zavođenja u ‘Nečistoj krvi‘, smatrala sam da moram da budem opuštena i da se ne sme da se vidi bol na mom licu, pa sam uzimala terapiju. Na moju veliku žalost, ušinula sam se dva dana pre početka snimanja, pa mi je svaki napor zadavao bol – i scene na konju, i ples. Ali, da ne kukam. Glumci rade kada im pati i duša i telo, takva je priroda posla. Nisam ja tu ni po čemu posebna. Teška profesija", rekla je Katarina za Hello! koja priznaje da je privlače uloge koje nisu tipične za nju i njen fizički izgled.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna