Iako je u Srbiji izgradila uspešnu karijeru, Katarina Radivojević rešila je sreću da okuša u "fabrici snova". Kako kaže, do holivudske produkcije još nije stigla, ali nije izgubila nadu da će doći njeno vreme kada će snimati ono što želi. Srećna je i ispunjena jer radi ono što voli ali ne skriva da je prošla kroz različite izazove i pristajala na brojne kompromise.

"Moj život nije bio nimalo lagan niti sladak, bio je prepun tuge i bola, a tako je i danas. Zbog toga volim pića koja su slatka i gorka baš kao i moj život", rekla je Katarina za Alo!, i dodala da ju je u životu najviše bolela nepravda.

"Strastvena sam osoba i često sam plakala zbog posla. Uglavnom sam se lomila da li da pristanem na kompromise, jer je moj život zapravo jedan veliki kompromis",  rekla je Katarina.

Otkako se odselila iz Srbije, o Katarinom privatnom životu se jako malo zna. Ipak, dok je bila ovde nije imala preterano sreće u ljubavi. Bila je u vezi s Igorom Kojićem, koji se nakon toga oženio Severinom, a potom je bila s Vidojem Ristojevićem, koji je ubrzo nakon kraha njihove ljubavi oženio Nikolinu Pišek.

Izvor: Lepa&Srećna