Frontmen grupe “Hari Mata Hari” Hari Varešanović iza sebe ima tri decenije uspešne karijere. Muzici je bio predan u potpunosti zbog čega je njegova porodica bila zapostavljena. 

"Mislim da sam veoma malo dao, iz razloga što su moj posao, vreme, putovanja koja su veoma duga, tražili puno pažnje. Bilo šta da radiš, a posvećen si svom poslu, prirodno je da će svi ostali, na neki način, tebe manje imati. Tako da sam stvarno zbog svoje karijere zapostavio svoje, što je i logično, ali nisam se pokajao, jer nije to bila trauma, već sam shvatio da je to moj život, moja sudbina", iskren je pevač koji je često pravio i greške, ali je s godinama smirio svoj temperament.  Za to je u najvećoj meri zaslužna njegova supruga Jasminka Ištuk, kao i sinovi Damir, Mak, ćerka Nađa i unuci Kan i Ishak.

"Nikada nisam rešavao stvari u medijima, nijedna laž nije doživela demant od mene, jer je laž namenjena da "zagrize", kako se ono kaže",  kaže Hari u emisiji "Premijera" koji priznaje da ne zna odakle mu inspiracija za sve ljubavne pesme po kojima je prepoznatljiv.

Uprkos brojnim izazovima muzičar je uspeo da očuva brak o čemu je nedavno govori za "Story".

"Kao neko kome se čini da je 150 godina u braku reći ću vam da su za sklad potrebni hrabrost, mudrost i spokoj. Da shvatiš na šta ne možeš da utičeš, boriš se za ono na šta možeš i budeš mudar da to dvoje odvojiš. Takođe, dosta zavisi od toga kako je sve počelo, radi koristi, privlačnosti, seksualnosti, tek kasnije te neko inficira ljubavlju. Postoji i doba inkubacije, pa injekcije", govorio je Hari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna