Jovana Pajić i Sale Tropiko detalje privatnog života čuvali su za sebe, pa je mnoge iznenadila vest da su rešili da se razvedu. Odluka je zajednička, brakorazvodna parnica već je pokrenuta, a nakon što su se emotivno udaljili i dogovorili se da brak okončaju, Jovana se s ćerkama Helenom i Đinom iselila iz stana.

"Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost", rekla je Jovana za "Blic".

Pre nešto više od godinu dana Aleksandar je za "Hello!" govorio o ljubavi s Jovanom i činilo se da je sve u najboljem redu.

"Ljubav se čuva tako što se njom treba baviti i time što se ne eksponira previše. Danas, ljubav se na društvenim mrežama predstavlja kao neka vrsta trofeja. Ako to ne potvrđuješ svaki dan, kao da je nema. Moj stav je drugačiji. Verujem da što više tu sreću čuvate za vas i radite na njoj, sve su manje šanse da bilo ko i bilo šta pokvari ono što gradite", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna