Pevačica Vera Matović u svojoj 74. godini izgleda sjajno, svi komentarišu njen izgled i dobro držanje u osmoj deceniji. Nedavno je došla u žižu interesovanja zbog svoje pesme "Miki Milane" koja je ponovo zaživela među publikom, mladi su odlepili za njom i neprestano se vrtela po društvenim mrežama. 

Kada su se strasti malo smirile sa pesmom, Vera je opet došla u žižu interesovanja zbog sličnosti sa prvom damom Amerike. 

Naime, na fotografiji se nalazi Džil Bajden, koja veoma podseća na našu folk pevačicu Veru Matović.

"Vera Matović uči Dzenifer Garner da peva Miki Milane na uvce Benu Afleku, kad raskine sa DzejLo", glasio je opis slike.

Ova slika je objavljena na Tviteru i oduševila je sve, a nakon toga je počela da kruži društvenim mrežama. Šaljivi Tviteraši su neprestano komentarisali sličnost dve dame, a uz to se moglo pročitati mnoštvo interesantnih postova. Sam opis fotografije je oduševio sve, a nakon toga su nastavili da se nižu komentari. 

Nakon ove objave oglasila se i pevačica, pa je poručila:

"Važno je da se samo piše i pominje moje ime u pozitivu, vidi se da nema veze sa mnom očigledno. Telo je sasvim druge osobe, a dotičnu damu i ne vidim, osim njenu pozadinu. Znala sam da je u pitanju foto-montaža. Ova devojka s plavom kosom asocira na moj lik, ni ovakvu frizuru ne nosim, a tek garderobu ne bih nikada ovakvu obukla, a sandale tek da ne pričam (smeh). Lepo je kada te porede sa takvim ličnostima", rekla je Vera Matović za "Kurir".

Izvor: Lepa&Srećna