Lujza Serena Klark nije ni sanjala da će postati vest u na svim Internet portalima kad je objavila svoj mali projekat na Fejsbuku, piše Lepa & Srećna.

Mama troje dece iz Vorčestera samo je želela da preuredi trpezariju koja je postala baš tesna kad se dvoje rođaka doselilo da živi sa porodicom Klark.

Trpezarijski sto bio je već klimav, opisuje Lujza, a trebalo je i više mesta u prostoriji. Zato je odlučila da ga preseče na dva dela i to po dužini i da tako dobijene ploče pričvrsti uza zid u obliku latiničnog slova "L".

Umesto starih nogara, nabavila je nešto modernije i zanimljivije, a stare stolice zamenjene su praktičnim taburetima. Zapravo, reč je o sanducima za odlaganje stvari koji su pretvoreni u sedišta.

Udobni jastučići pričvršćeni su obostrano lepljivom trakom kakva se inače koristi za pričvršćivanje tepiha za parket da bi se sprečilo klizanje. 

Veoma atraktivno veliko ogledalo gospođa Klark je uspela da nabavi polovno za pedeset funti, a poseban efekat dobila je postavljajući ispred njega ukrasnu žardinjericu sa cvećem.

Zidovi su prekrečeni u nešto tamniju, ali vrlo vibrantnu zelenu boju. Tu je i atraktivna stona lampa koja daje draž čitavom uglu. Brojni mediji odlučili su da prenesu priču o njenom fantastičnom projektu, a ona je potpuno iznenađena odzivom. 

Pohvale na Internetu ne prestaju, pogledajte i vi - sigurni smo da će vam se dopasti!

Tekst: M. S. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna