Arina Vološina šokirala je domaću javnost kada je iznela ne tako prijatne detalje veze i raskida s glumcem Milošem Bikovićem. Ona ga je tada nazvala egocentrikom koji ne brine o tuđim potrebama i priznala da se jedva oporavila od svega što je doživela.

"Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda. Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića", napisala je nedavno Arina koju je pre nekoliko meseci zadesio ozbiljan zdravstvenii problem:krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

"U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica - napisala je Vološina i nastavila:

"Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela - neću ići na takmičenja i imati intenzivne trenige, ali ću se baviti plesom", zaključila je Arina.

Izvor: Lepa&Srećna