Lepa Brena često ističe kako je izuzetno vezana za sestru Faketu i brata Faruka. Pevačica se sa sestrom odlično slaže, a sada će, po svoj prilici, započeti i zajednički biznis.

"Brena i njena sestra su pravi tim. Njih dve se odlično slažu, a Faketa je pevačica velika podrška. Sada su rešile i da naprave zajedničku saradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima nameru da uloži veliku svotu novca, milioni su u pitanju, a kako ne bi pogrešile angažovale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj može odlično da se zaradi, a s obzirom na to da Faketa sa porodicom poslednje dve decenije živi tamo i ima papire biće lakše da se njihov poslovni plan realizuje",  priča izvor za "Kurir" i dodaje da Brena trenutno boravi kod sestre i da je Kanadom oduševljena. 

"Breni se Kanada sviđa zato što je uređena zemlja. Ona ima iskustva kada su nekretnine, muzika i ugostiteljstvo u pitanju i zato im je teško da se odluče kojoj delatnosti da se posvete. Pevačica trenutno boravi kod sestre, a kada budu realizovale poslovni plan, više će biti kod nje nego u Srbiji. Faketa je izuzetno sposobna žena i na ovaj poslovno-privatni izazov sa sestrom je odmah pristala", tvrdi izvor dobro upućen u porodične odnose familije Živojinović.

Ipak, Lepa Brena se još uvek se nije oglasila kako bi potvrdila, ali ni demantovala napise o novom biznisu.

Izvor: Lepa&Srećna