Lepa Brena je ponovo na putu, ovoga puta se "javila" slikama i snimcima iz Nice, gde uživa sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Pored toga što imaju stan na Azurnoj obali, Brena i Boba rado plove i svojom jahtom čitavim Sredozemnim morem, a ovog leta su zaista obišli brojne lokacije.

Po slikama se vidi da oboma ovo produženo letovanje prija, a mnogi ne znaju da je Breni upravo putovanje trebalo da bude i životni poziv. Naime, pevačica je studirala turizmologiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu i želela je da bude turistički vodič.

"Imala sam jaku želju da proputujem svet, da vidim nešto novo i drugačije, da proširim vidike, jer se nikada nisam zadovoljavala onim gde sam trenutno. Želela sam da budem turistički vodič i da upoznajem nove kulture, nove daljine, ukuse i atmosferu, da srećem neke vesele ljude koji su srećni što putuju.

Sve mi se to ispunilo, samo u muzičkoj dimenziji. Pevala sam svuda gde se ikada progovorilo na našem jeziku. I tako, čitavu svoju karijeru putujem i susrećem srećne ljude", rekla je Brena za Turistički svet.

Kako uživa Lepa Brena na putovanjima, pogledajte i sami u galeriji slika!

Instagram / lepabrenaa Lepa Brena u Nici, na moru, na Krfu.

Izvor: Lepa&Srećna