Merima Njegomir bije najvažniju bitku života, a vest da se mesecima bori s teškim oblikom tumora uznemirila je mnoge njene kolege. Svi joj pružaju podršku, a Lepa Lukić je teško podnela saznanje da je njenoj koleginici ugrožen život.

"Čula sam, mnogo mi je teško. Nju najviše volim sa estrade. Zvala sam njenog sina, nisam mogla da se suzdržim i plakala sam. Njen sin mi je rekao da je ne zovem, ako ne mogu da se suzdržim od plakanja. Psihički je dobro, ovako je na terapiji. Ja verujem da će se ona izvući",  rekla je Lepa za Kurir televiziju.

Da se ne oseća dobro, Merima je potvrdila za "Pink.rs".

"Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno", rekla je pevačica kojoj najveću podršku pružaju deca.

"Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost", zaljučila je Merima.

Izvor: Lepa&Srećna