Otkako je Jovana Jeremić u emisiji AmiG šou izjavila da joj je pretio muž jedne pevačice, za par dana se razbuktao pravi mali rat.

Problem je nastao zbog intervjua, a Jovana je otkrila da je ta pevačica "umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji" kao i da joj je muž pevačice "pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta". Nedugo zatim je Kurir objavio da je reč o Didi Janković i njenom mužu Danijelu.

"Jovana mi je veoma simpatična i kako bih joj podigla rejting pristala sam da joj dođem u emisiju koju je ona vodila u tom periodu. Uz dužno poštovanje, mnogo sam se dvoumila da li da dođem zbog domaćina emisije. Pozadina njene izjave je usmerena ka meni, a ne ka mom suprugu koji je ne zna ko je voditeljka i nikada je nije upoznao niti ga ona zanima", odgovorila je pevačica za "Kurir".

Didi Janković
ATA / Antonio Ahel 

Sada je Jovana uzvratila komentarom da Didi nje ni bila planirana, već je nju nadređeni zvao na insistiranje muža pevačice da ona gostuje. "Ja sam mu tada rekla da je meni glavni gost Miki Mećava koji je tada izašao iz bolnice nakon dugog oporavka od korona virusa, čovek je jedva preživeo i želela sam da prenese svoju priču. Osim toga, Miki Mećava je zvezda za Dijanu Janković", rekla je Jovana za "Republiku".

"Dijana je došla u emisiju i bila tri minuta u programu, a Miki 15 minuta, što je nju očigledno pogodilo, te je zahtevala od svog muža da pozove mog nadređenog i da traži da me otpuste. Da nisam imala izgrađeno ime, ja bih zbog ovoga dobila otkaz.

Dijana mora da shvati da parama može da kupi Dior i Šanel, ali ne i ljubav naroda, popularnost i gledanost. U Americi može da kupi popularnost, što vidim i čini, ali ovde ne. S druge strane, mene narod voli zbog toga što sam prirodna i zato što sam na pošten način, sama, zaradila sve što imam. Ja imam ljubav naroda. A Dijana ne samo da to pokušava parama da kupi, jer je navikla da kroz život kada ne može kvalitetom, ide kvantitetom, već te pare, čak, nisu njene nego muškarca za kojeg se udala", rekla je Jovana.

Izvor: Lepa&Srećna