Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović vrlo su posvećeni jedno drugom, kao i sinu Aleksandru koji je centar njihovog sveta. Pevačica ne skriva koliko joj je suprugovo mišljenje važno, pa priznaje da se oko svega konsultuje s njim, čak i oko garderobe koju planira da obuče.

 "Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično, rekla je Aleksandra za "Kurir"

Lepa pevačica slobodno vreme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuva, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promenilo.

Aleksandra-Prijovic
Instagram/Aleksandra Prijović 

"Ne provodim baš vreme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno", rekla je kroz osmeh Aleksandra.

Izvor: Lepa&Srećna