Tri lepe sestre Rodić intrigiraju javnost još otkako je Bogdana počela da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem a onda se i udala za njega.

I Bojana je našla sreću sa sinom pevačice, pa se udala za Mirka Šijana, naslednika Goce Božinovske. Jedino je Nataša nastavila da provocira glasine, budući da već neko vreme krije momka. Zbog lepog druženja na Bojaninoj svadbi i slavlju povodom rođenja sina, mnogo se pričalo o njenoj navodnoj vezi sa Jovanom Pejićem Pejom, sinom Zlate Petrović i voditelja Dragana Pejića.

natasa rodic i bogdana raznatovic.jpg
Instagram / bogdanaraznatoviiic 

Glasine je "podgrejala" i sama Nataša, pošto je objavila tajanstvene slike sa romantične večere. Dodatno, odlučila je da "zaključa" Instagram profil pa su svi postali uvereni da je njen momak neko koga želi da sakrije.

Međutim, Natašina mama Danijela je razvejala sve priče. Prema njenim rečima, njena treća ćerka je vrlo dugo sa momkom, još od 2017. godine, samo što su imali prekide.

"Zove se Matija Bojović, iz Podgorice je, zvanično su opet mesec dana zajedno", ispričala je Danijela za 24.sedam.

Ko je dečko Nataše Rodić
ATAImages/G.G 

Jedan detalj se smatra posebnim dokazom da ova veza ima veliku perspektivu - Matija je, kako se navodi,  istetovirao Natašino ime na bicepsu još 2020. godine i time pokazao da je ona žena njegovog života.

Izvor: Lepa&Srećna