Aleksandra Prijović je mlada postala majka, ali se u nekim kućnim poslovima tek oprobava.

Njen dan počinje u 8 ujutru, kad mora da odvede sina Aleksandra u vrtić, a onda ide pravo na trening. Očigledno je ovakva disciplina zaslužna za njenu vitku figuru jer kaže da inače veoma uživa u hrani.

"Volim da jedem", kaže popularna pevačica, "ali ne umem da kuvam. Probala sam nekoliko puta da spremim neka jela i moram da kažem da su dobro ispala. Mnogo volim punjene paprike i kad mi mama nije bila tu, pripremila sam  ih onako kako to ona radi. I picu sam pravila, jer mi je to baka uvek spremala i mnogo je volim. Jednom sam čak napravila i kiflice, ali priznajem da kuvanje nije nešto što volim", iskrena je Prija.

Aleksandra potvrđuje da je u porodici Živojinović ipak pravi majstor njen svekar. Brenin muž je poznat kao veliki gurman ali i kao vrsni kulinar.

"Sad je imao mnogo posla i dosta putovao", priča Aleksandra. Boba Živojinović je bio stalno na relaciji Beograd-Amerika-Montekarlo. Međutim, jela koja on pripremi se dugo prepričavaju. "Poslednje nam je pripremao ribu i bila je odlična", smeška se Aleksandra. 

Da i te kako može da uživa u gurmanlucima a da figura ne trpi, dokazuju i slike popularne mlade pevačice!

ATA Images/ M.M, instagram/aleksandra prijovic Najlepša izdanja popularne pevačice.

Izvor: Lepa&Srećna