Srpska pevačica Lepa Brena i njena porodica bili su gosti na venčanju ćerke Dragana Stojkovića Piksija, a Instagram je oduševljen slikom koju je pevačica objavila sa budućom snajkom, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM JE U ŠOKU - LEPA BRENA PROMENILA BOJU KOSE: pogledajte kako pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović uskoro će se venčati, a mnogi mediji su pisali da Lepa Brena i Alekksandra nemaju tako dobar odnos. Međutim, pevačica je odlučila da sve demantuje jednom fotografijom.

Naime, dok su pevali i provodili se na venčanju, pevačica je iskoristila trenutak i napravila popularni "selfi" sa budućom snajkom, a u opisu slike je napisala: "Moje drago zlato!"

Mnogi su bili iznenađeni ovim opisom, dok su drugi ostavljali ispod slike pozitivne komentare.

Kliknite OVDE da pogledate još jednu sliku Lepe Brene sa proslave venčanja!

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 27. Мај 2018. у 2:16 PDT

PageBreak

Takođe, Lepa Brena je objavila sliku na kojoj BobaŽivojinović i ona uživaju sa proslavljenim bivšim fudbalerima i napisala: "U društvu najvećih sportskih legendi!"

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA KAO SVETSKA MODNA IKONA: posle Amal Kluni, i srpska pevačica obukla i haljinu i pantalone! (FOTO)

Obožavaoci Lepe Brene jedva čekaju da pevačica sa njima podeli atmosferu sa venčanja Filipa i Aleksandre, a da li će svekrva i snajka i tada napraviti zajedničku fotografiju, ostaje da vidimo. 


Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 27. Мај 2018. у 4:47 PDT

Izvor: Lepa & srećna