Da je svaki pošten posao častan, zna i glumac Zlatan Vidović, kog je domaća publika zavolela kao Šakala u seriji "Ubice mog oca".

Pre nego što se otisnuo u glumačke vode, na raznovrsne načine je zarađivao, a kako je često boravio kod bake i deke na selu, neminovni su bili i poslovi na polju i prodavanje voća i povrća. Danas s ponosom o tome govori i ističe kako je sve to uticalo da postane častan čovek

"Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice", ispričao je Zlatan u "Premijeri" kome nikada nije bilo ispod časti da radi bilo šta.

"Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom",  rekao je glumac i nastavio:

 "Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku. To mi je jedan od izduvnih ventila od svih poslovnih zadataka koje imam. Moja ćerka Lenka i ja zajedno idemo da gledamo utakmice, ali i igramo tenis zajedno. Ona trenira taj sport već četiri-pet godina. Sportski je tip, pa se negde povezujemo i na tom nivou. Sada je u tom uzrastu kada je bliža pubertetu, pa se snalazim kako mogu i umem sa njenim prvim simpatijama!

Izvor: Lepa&Srećna