Da iza svakog uspeha stoje godine rada, velika želja ali i podrška najbližih, dokazuje i Saša Kovačević, koji je danas jedan od najpoznatijih pop pevača.

Da je muzika njega odabrala, shvatio je još u detinjstvu kada je od oca dobio na poklon sintisajzer. Nakon samo nekoliko odsviranih melodija bilo je jasno da je talentovan, a njegovu dečačku želju da postane pevač roditelji su podržali. Počeo je da nastupa sa samo 15 godina, a tada ga je, jer je bio maloletan, na nastupima pratio otac.

 "Doprinosio sam finansijski porodici kada sam imao tek 16 godina, ali glavni motiv da tako mlad počnem sa svirkama bila je moja prevelika želja. Bio je to izazov za moje roditelje. Jer, kafana kao takva sa sobom nosi dosta loših stvari koje mogu da privuku adolescenta poput mene u tim godinama. Kao mlađi sam voleo da popijem, ali sam uvek znao kada da ‘povučem ručnu‘ ", rekao je pevač u razgovoru za "24 sedam".

Otkako se pojavio na muzičkoj sceni, pop pevač Saša Kovačević uživa simpatije publike, posebno ženskog dela.  Osim zbog pevačkog talenta i atraktivnog izgleda dame ga vole i zbog lepog vaspitanja i što se ističe pomalo zaboravljenim džentlmenskim manirima. Pevaču je porodica najveća podrška, a posebno brat Rade za koga je posebno vezan. Osim porodice važno mesto u njegovom životu zauzima i izabranica Zorana Tasovac, sa kojom je u stabilnoj emotivnoj vezi godinama.

Izvor: Lepa&Srećna