Nemio događaj o kome su mediji pisali pre nekoliko dana, kada je Marija Karan zadobila povrede tokom svađe sa dečkom Vladanom Balabanom dobio je svoj ishod u tužilaštvu.

Kako je Kuriru potvrđeno iz tužilaštva, glumica  je detaljno opisala kako se odigrao incident 5. novembra oko 4 sata ujutru, u kom su učestvovali ona i njen partner.

"Izjavila da nema razloga niti želi da krivično goni imenovanog", saopštilo je tužilaštvo.

"Tužilaštvo je nakon pribavljanja izveštaja PS Stari grad, te izjava od očevidaca događaja, kao i izvršenog uvida u video zapise sigurnosne kamere i izveštaj lekara Urgentnog centra donelo odluku da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti."

"Naime, u predmetnom događaju došlo je do svade između lica koja su u emotivnoj vezi koja ne žive zajedno, kojom prilikom je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do povređivanja, obzirom da je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada, te kako ni ranije nigde nisu registrovane prijave za nasilje među ovim licima, u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog dela nasilje u porodici", saopštilo je tužilaštvo.

Izvor: Lepa&Srećna