Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALEK BOLDVIN KONAČNO JAVNO PROGOVORIO O SMRTI SNIMATELJKE HALINE: Žena Hilarija pobesnela, pokušala da prekine glumca

Alek Boldvin i njegova žena Hilarija su pod opsadom fotografa, pa je glumac odlučio da progovori o tragičnoj smrti snimateljke Haline!

 alek i hilari boldvin 0640679270.jpg Izvor: Profimedia

Alek Boldvin i njegova žena Hilarija su pod velikim pritiskom nakon tragičnog događaja na snimanju filma, kada je glumac pucnjem iz rekvizitnog pištolja ubio snimateljku Halinu Hačins. Tom prilikom je ranjen i direktor filma Džoel Souza.

Možda će vas zanimati

Odmah nakon tragedije, Hilari je doputovala sa šestoro dece, a porodicu paparaci prate gde god da krenu. Konačno se juče Boldvin obratio fotografima, objašnjavajući da mu nije dozvoljeno da odgovara na bilo kakva pitanja u vezi sa istragom. "Tako su mi naredili u Odeljenju šerifa u Santa Feu", izjavio je Alek.

Međutim, iskoristio je ovu priliku da kaže da mu je Halina bila prijatelj i da je odveo nju i Džoela na večeru čim je stigao na snimanje u Santa Fe. Dok je supruga pokušavala da ga prekine, odmahnuo je rukom i nastavio: "Mi smo, kao ekipa, odlično sarađivali tokom snimanja a onda se dogodio ovaj strašan slučaj." Takođe je potvrdio da se video sa suprugom i sinom stradale Haline i da su njih dvojica u šoku.

"Željno iščekujemo da nam iz Odeljenja šerifa jave dokle je istraga došla", rekao je Boldvin. Nije mogao da odgovori na pitanje da li će ikad više na filmu raditi sa oružjem kakvo je korišćeno tokom ovog snimanja. "Ono što znam jeste da se me veoma zanimaju svi napori da se ograniči upotreba vatrenog oružja na setu. Morate što pre shvatiti da uopšte nisam stručnjak u tom polju i složiću se sa svim što god drugi budu odlučili da je najbolje. Sarađivaću u svakom pogledu da bi se učinilo sve što je potrebno da se zaštiti bezbednost ljudi na snimanju."

 Alek Boldvin i žena Hilarija Izvor: Profimedia

Možda će vas zanimati

U jednom trenutku je Hilari izgubila živce, jer je jedan od fotografa pokušavao da postavi pitanje a nije mogao da se seti imena ubijene snimateljke.

"Zove se Halina", rekla je iznervirana Hilari. "Ako već provodite toliko vremena čekajući nas, trebalo bi da znate njeno ime." Boldvinovi su zamolili da ih paparaci više ne prate jer deca, koja su sa njima u automobilu, plaču zato što ih stalno progone.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije