Od njihove ljubavi je prošlo mnogo godina, ali i danas Zlatu Petrović mnogi pitaju o vezi sa Sašom Popovićem i ona uvek ispriča nešto novo. Kako kaže, bila se tek razvela od Hasana Dudića, a direktor Granda je bio slobodan i sam.

Kako pevačica kaže, njihova veza je trajala dve godine, a premda su je mnogi optuživali za koristoljublje, ona kaže da je Sašu iskreno volela. Kako je Zlata priznala, ona i Saša su se prvi put poljubili na proslavi 18. rođendana Svetlane Cece Ražnatović, 1991. godine.

"On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: 'Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo'. Ja joj na to odgovorim: 'Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila.' Bila sam nikakva jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo", izjavila je ona za magazin "Stars".

"Ulazimo nas dve i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: 'Da se prezivaš Popović'. Poslao je on tu pevačicu kući i seo pored mene, tu smo razmenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mesec dana jurio", rekla je pevačica.

"Izveo me je u jedan hotel na večeru. To je bio spektakl. Poručila sam rakijicu i pileću džigericu u slaninici i to ga je oduševilo. Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostajao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu", bila je iskrena Zlata.

Prema njenim rečima, zamalo je došlo i do braka. 

"Tako je moralo da se desi. Zaprosio me je u pogrešno vreme, ništa više. On je bio ličnost koja je najkompletnija. Stojim iza toga da je nenormalno kompletan čovek. Tada sam tek izašla iz braka, da je bilo drugačije, verovatno bih se udala za njega", rekla je ona.

Zlata se ipak udala kasnije za voditelja Zorana Pejića Peju, a na njenoj svadbi je baš Suzana Jovanović uhvatila bidermajer. Prema njenim rečima, baš joj je Zlata i pomogla da se uda za Sašu i njih dve su danas prijateljice.

Izvor: Lepa&Srećna