Vest da je Novak Đoković prvo otišao da zapali sveću posle Vimbldona prenose svi domaći mediji.

Naime, samo što je ostvario svoju neverovatnu, dvadesetu pobedu na gren slemu i oduševio publiku i specijalne goste u Londonu, najbolji teniser sveta se vraća u region a prvo je otišao u Crnu Goru.

Na Svetom Stefanu su ga dočekali sa ovacijama pa je tako na društvenim mrežama osvanuo i video snimak na kojem se vidi kako se osmehuje ljudima koji prate njegov automobil aplauzom.

Njegov dolazak na ostrvo na kojem se venčao pre sedam godina neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Posebno ne žene koje ne kriju da su osetljive na takve romantične poteze.  Da li su i muškarci romantični, samo mnogi to vešto kriju? Nole je tu da razbije i ovu predrasudu.

Naime, on je i pred samo finale Vimbldona pokazao da mu je Jelena na prvom mestu, poslavši joj nežnu poruku preko Instagrama. Uz tu čestitku za godišnjicu braka, sada je otišao pravo u crkvu Svetog Stefana u kojoj su se njih dvoje venčali 12. jula 2014. godine i tamo zapalio sveću.

Znamo da Novak uživa u nekim posebnim ritualima - voli da pozdravi publiku na specijalan način, na Vimbldonu uvek "okusi" i trunčicu trave, u završnici televizijskih prenosa obično napiše naročitu poruku na "oku" kamere. Sada je došao trenutak da se i godišnjica braka obeleži u novom stilu.

Izvor: Lepa&Srećna