Glumac Andrija Milošević gostujući u jednoj emisiji otkrio je mnogo stvari iz svog privatnog života koje javnost nije znala. Gluma je za njega bila jedini izbor u životu, nije ga ništa osim toga privlačilo, nije znao kako izgleda prijemni ispit za koji se prijavio, kao i šta zapravo predstavlja taj posao.

"Živeo sam kod babe i pokojnog strica, saznao sam kada je prijemni i za jednu noć sam naučio tri teksta. Sve sam sam, imao sam 16 godina", objašnjava glumac u emisiji "preživeli" na "K1 televiziji" i dodaje da ga niko nije spremao i da je sve sam naučio.

Bio je veoma uporan, time je zaista želeo da se bavi, pa je tako dodao: "Išao sam do kraja, tu nije bilo priče". Istakao je da nije znao da li će biti primljen, kao i da nikada više ne bi konkurisao da nije prošao tada.

 Njegovi prijatelji su se takođe uključili u emisiju i otkrili mnoge stvari o kojima on nikada nije pričao.

"Otišao je sa 14, 15 godina od kuće i prolazio je svašta, samo on to zna. Veliki je emotivac i pomaže svim ljudima", rekao je njegov prijatelj Aleksandar Marsenić i dodao da je mnogim ljudima koje vidi preko televizije pomogao, mnoštvu dece, kao i da svake godine na Novu godinu pomaže deci u bolnicama. 

Mnogo humanitarnih akcija je Andrija sproveo, veoma je emotivan, ali se ceo život borio za sebe i svoju porodicu. On o svojim humanitarnim delima ne želi da govori, već sve to radi u tajnosti.

Mnoge nedaće stoje iza ovog nasmejanog lica, gubitak roditelja, finansijske poteškoće, usponi i padovi u karijeri, ali ono što za njega kažu prijatelji jeste da je dobar čovek koji svima velikodušno, nesebično i bezrezervno pomaže. Odrastao je u doba velikog siromaštva, u više navrata je isticao da je za porodicu bio veliki zalogaj poslati dete na školovanje, ali da je on insistirao da ide.

"Sa šesnaest godina student na Cetinju u jednim patikama i jednoj trenerci, zima, nema se za cipele. Tako sam furao prvu zimu 1994/1995. godinu. Živeo sam pet godina u studentskom domu, bilo mi je fenomenalno, ali zaduživao sam se za hranu, zbog nekih drugih stvari, da bih preživeo", govorio je glumac svojevremeno.

Majka mu je preminula 2019. godine i to ga je veoma dotuklo, a otac 2013. Velike gubitke najbližih je preživeo, ali je sve to stojički podneo, bio istrajan i profesionalan u svim segmentima života. 

Izvor: Lepa&Srećna