Popularni sportista Vladimir Vanja Grbić je već godinama u srećnom braku, a sa suprugom Sarom ima troje dece. Često ga pitaju za recept za uspeh, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.

Uvek naglašava da je njegov brak opstao zbog ljubavi, ali kaže i da je njegova Sara čudo od žene. Ipak, sad je odlučio i da se malo našali i objavi muška pravila za vezu i brak. Ona su se i ranije pojavljivala na Internetu, ali kad ih objavi neko poput Vanje, imaju novu težinu!

Konačno, muška strana priče (mora se priznati, vrlo dobra). Dosad smo samo čuli "pravila" sa ženske strane.

Molimo obratite pažnju... sva su NAMERNO pod brojem "1"!

1. Muškarci NISU čitači misli.
1. Naučite da korististe WC dasku. Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole. Nama je potrebna gore, vama dole. Mi se ne žalimo što je vi ostavljate dole.
1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima. To je tako.
1. Plakanje je ucena.
1. Traži ono što želiš. Ali znaj ovo: Tanane aluzije ne pale! Jake aluzije ne pale! Jasne aluzije ne pale! Samo reci šta želis!

1. DA i NE su savršeno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.
1. Nama se obratite s problemom samo ako želite da se reši. To je ono što mi radimo. Saosećanje očekujte od vaših drugarica, one tome služe.
1. Bilo šta što smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument. U stvari, sve rečeno se anulira i postaje nevažeće posle 7 dana.
1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste. Ne pitajte nas.
1. Ako nešto što smo rekli može da se razume na dva načina, a jedan od njih vas čini tužnim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi način.
1. Možete nas ili pitati da nešto uradimo ili da kažete kako ćelite da bude uradjeno. Ne oboje. Ako već znate kako nešto da uradite najbolje, onda uradite sami.
1. Kad god je moguće, molimo vas, recite sve što imate da kažete - TOKOM reklama.

1. Kristoferu Kolumbu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama.
1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podešavanja Windows-a! Kajsija, na primer, je voće, a NE boja. Tikva je takodje voće. Pojma nemamo šta vam je to slezova boja.
1. Ako svrbi, biće počešano. Mi to tako radimo.
1. Ako pitamo šta nije u redu, a vi kažete "ništa", mi ćemo se tako i ponašati - kao da nije ništa. Znamo da lažete, tako da nije vredno svadje.
1. Ako postavite pitanje na koje ne želite odgovor, očekujte odgovor koji ne želite da čujete.
1. Kada moramo da idemo negde, šta god da obučeš je dobro... STVARNO!
1. Ne pitajte nas o čemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao što su fudbal, trke, košarka i sl.
1. Imaš dovoljno garderobe.
1. Imaš previše cipela.
1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura!

Izvor: Lepa&Srećna