Holivudski brakovi u pravilu su vrlo kratki, a prave ljubavi koje traju desecenijama su vrlo retke. Ne čudi stoga što mnogi žele znati što je tajna najdugovečnijeg para u Holivudu, oskarovca Džefa Bridžisa i njegove supruge Suzan Geston.

Ne znam kako je drugim muškarcima, ili ženama, ali kad sam bio u dvadesetim godinama, jako sam se plašio braka. Mislio sam da je brak ogroman korak prema smrti. Stoga sam učinio sve što je u mojoj moći da ga izbegnem, priznao je Džef Bridžis za Readers Digest pre desetak godina. 

Ali nešto se promenilo 1974. kad je na snimanju filma "Rancho Deluxe" u Montani 25. godišnji mladić ugledao Suzan Geston. Četiri godina mlađa Suzan radila je kao konobarica u lokalnom restoranu, a slobodno vreme provodila je pomažući na porodičnom ranču. 

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN U JAVNOSTI RAZMENJUJU NEŽNOSTI: popularan par zapalio Instagram romantičnom slikom (FOTO)

Odmah sam je primetio. Ne samo da je bila prekrasna već je imala slomljen nos i dva crna oka. Fantazirao sam kako ju je pretukao dečko i kako ću je spasiti od njega, priznao je Džef.

Susan je imala saobraćajnu nesreću nekoliko dana ranije, a holivudski zavodnik nije je nimalo interesovao. Kad je Džef skupio hrabrosti i pozvao je van, rekla mu je ne. Srećom, nekoliko dana kasnije ponovo su se sreli na zabavi povodom završetka snimanja filma. 

Pitao sam je da pleše sa mnom. Plesali smo. Tražio sam njeno mišljenje o imanju koje sam planirao da kupim. I dok sam gledao u Sju počeo sam da mislim "ovo je moja buduća žena". Bila je toliko opuštena i zabavna, s njom sam se osećao kao da sam kod kuće, kao da negde pripadam.

Majka joj je savetovala da ga napusti.

Džef se vratio u Los Anđeles i shvatio da se zaljubio prvi put svom životu. Bio je šokiran tom činjenicom, ali odlučio je da se vrati po svoju ljubljenu. 

"Kad sam bio u dvadesetim godinama imao sam veliki strah od braka. Mislio sam da je brak ogroman korak prema smrti. Zato sam učinio sve što je u mojoj moći da ga izbegnem, priznao je Džef Bridžis."

Započeli su strastvenu vezu, a Susan se s vremenom preselila u Kaliforniju. No nakon nekoliko godina veze želela je da se skrasi. Džef se, nažalost, i dalje bojao braka. 

Kad sam joj prvi put spomenuo svoju teoriju bračne smrti, nasmejala se. Onda je shvatila da se ne šalim. Razgovarala je s mojom majkom s kojom je postala odlična prijateljica, i moja draga volena mama savetovala joj je da me napusti. 

Suzan je dobila ponudu za posao u Montani i planirala je da ode. Džef je shvatio da je vrag odnio šalu i da mora doneti odluku. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i saznate tajnu braka ovog para!

PageBreak

Vrlo brzo postalo mi je jasno ako pustim da ova devojka išeta iz mog života, žaliću zauvek. Spustio sam se na jedno koleno i pitao Sju da postane moja supruga. 

Sudbonosno da izgovorili su 5. juna 1977. godine pred prijateljima i najbližom rodbinom. Ostalo je, kažu, istorija. I dalje su u braku koji traje već četiri decenije. No on nije tekao kao priča iz ljubavnih romana. 

Sju mi je uvek davala prostora da budem ono što jesam. Ali prvih nekoliko godina braka bilo je vrlo izazovno. Imali smo neke probleme, koje smo zajednički rešili, iskreno dodaje slavni glumac.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG IMA VELIKE PROBLEME U BRAKU: pogledajte na koju poznatu pevačicu je ljubomorna supruga Buraka Ozdživita (FOTO)

Bolesti i bračni izazovi

U braku su dobili tri kćeri – Izabelu, Džesi i Hejli. Kad je Susan bila u sedmom mesecu trudnoće s najmlađom Hejli, saznali su da je Izabela dobila virusnu upalu mozga i nisu znali hoće li preživeti.

U to vreme nisam bio kod kuće u Montani, već sam snimao film "8 miliona načina da umreš". Sju je vodila brigu o svemu u tom kritičnom trenu. Vozila je Izabel na rehabilitaciju, a morala je da se bavi i sa ostalih dvoje dece. Ona je vrlo snažna i fokusirana. Gledao sam je s čuđenjem. 

Iako Suzan nikada nije bila deo holivudskog posla, Džef Bridžis uvek je uključuje kada priča o svojoj karijeri. 

Snimili smo više od 50 filmova. Kažem "mi" jer Sju to zaslužuje. Ja sam frajer koji je zarađivao, ali ona je bila ta koja se brinula o svemu drugome. Zaista sam zaljubljen u nju više nego ikad. 

Kad ih novinari pitaju koja je tajna njihova dugovečnog braka, slavni glumac spremno odgovara da je komunikacija ključna. 

Moj brak postaje sve bolji i bolji sa godinama. Međutim to ne znači da je uvek lako. U prošlosti smo se često svađali, ali onda smo otkrili jednostavno rešenje za poboljšanje naše komunikacije. Često razgovaramo o onome što nas muči – ali puštamo drugoga da kaže sve što ima bez prekidanja.

Kliknite OVDE da pogledate još slika ovog zaljubljenog bračnog para u galeriji!

Izvor: S.L.

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Ovaj holivudski par je decenijama u braku a sada su zaljubljeni više nego ikada.