Aktuleni film o Tomi Zdravkoviću ponovo je u centar pažnje stavio život legendarnog pevača. Osim o njegovim legendarnim hitovima, govori se i o ženama koje je voleo i o kojima je pevao celog života.  Suzana Mančić sarađivala je sa Tomom a bez obzira na to što je važila za jednu od najlepših devojaka u bivšoj Jugoslaviji, tvrdi da u nju nije bio zaljubljen.

"Toma mi se nikad nije udvarao. On je svoje ljubavi uglavnom opisivao u pesmama, a ni u jednoj nije opevao Suzanu", rekla je voditeljka  koja je često išla na turneje sa Tomom.

"Tomu sam znala baš dobro, jer smo nastupali zajedno. Vodila sam programe na koncertima, ali sam i pevala sa njim. To je bilo moje zlatno vreme. Krajem osamdesetih bila sam gošća na njegovoj turneji po bivšoj Jugoslaviji. Sve gradove smo zajedno obišli", prisetila se Suzana za "Informer" i dodala da je pevač krio da je teško bolestan.

 "Nisam znala da je bolestan. Krio je to i nosio je svoju muku dostojanstveno. Osećala sam da je često napet, ali nisam znala da je takav jer je bolestan. Uvek se trudio da svaki koncert odradi sa dušom, baš onako kako je publika od njega i očekivala. Drago mi je što sam imala čast da nastupam sa velikanom kakav je bio Toma", iskrena je Suzana.

Izvor: Lepa&Srećna