Ela Dvornik je objavila na Jutjubu svoje iskustvo nakon operacije grudi.

Hrvatska blogerka se naročito zabrinula kada je opipala veliku kvržicu u levoj dojci, za koju se ispostavilo da je cista veličine oko 5 centimetara. Osim operacije ciste, njen cilj je bio da reši problem izrazite asimetrije grudi.

"Lekar mi je rekao da nikad nije video toliku asimetriju - ne samo da je jedna dojka bila mnogo veća od druge, već su i bradavice potpuno drugačije postavljene", opisuje Ela. "Zato nije dolazio u obzir transfer masti, tim pre što je to intervencija koja mora da se ponavlja."

Dvornikovoj je preporučeno da ugradi implante i kombinuje ih sa transferom masti, što je i učinila. Interesantno je da je doktor morao da ugradi silikone različite veličine tako da su sada grudi identične. Simetrija je postignuta, a umesto grudnjaka tipa C sada nosi tip D.

Ela kaže da njoj sam dekolte nikad nije bio važan, jer obično košulje zakopčava do grla, ali je želela da grudi operiše zbog sebe. Ne zanima je da, kako kaže, "paradira" sa nekim velikim grudima, ali je zadovoljna postignutim efektom.

Za operaciju kaže da je bila veoma bolna, implanti su joj ugrađeni ispod mišića. "Kao neko ko je imao dva carska reza, mogu da kažem da ovo isto toliko boli", priznala je blogerka. Ona je sama objavila slike grudi pre i posle operacije pa ih pogledajte u galeriji slika. Kako je rekla - njoj ništa ne šteti da ove informacije svima podeli, a nekome mogu da budu izuzetno korisne. 

Na kraju je dodala i da je istovremeno operisala nos i grudi, kao i da su je ove dve operacije koštale 4000 evra.

Instagram / elladvornik Velika asimetrija dojki bila je razlog da se Ela Dvornik odluči za operaciju grudi.

Izvor: Lepa&Srećna