Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJKO, OSTALA SAM TE ŽELJNA - TEŠKO JE BEZ TEBE: Bol ćerke Silvane Armenulić ne jenjava ni decenijama kasnije

Smrt legende muzičke scene intrigira javnost i danas, a ćerka Silvane Armenulić, Gordana, oktobar pamti po najvećem životnom gubitku.

 ćerka Silvane Armenulić Izvor: YouTube/Printscreen/Točilovac/ Veju

Aktuelni film o Tomi Zdravkoviću oživeo je duh davnog prošlog vremena i udahnuo još jedan život legendama narodne muzike Tomi Zdravkoviću ali i Silvani Armenulić.

Pevačica je tragično okončala život u teškoj saobraćajnoj nesreći, u noći 10. oktobra 1976. godine. Na autoputu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, vraćajući se sa nastupa u Aleksandrovcu život su izgubili Silvana, njena sestra Mirjana Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je vozio auto.

Možda će vas zanimati

Silvanino ime se ni četiri i po decenije kasnije nije zaboravilo - ona živi kroz njene vanvremenske hitove i sećanje bliskih ljudi, a najviše ćerke Gordane, koja je u trenuku majčine smrti imala tek 12 godina.

Gordana ne voli da se medijski eksponira, ali se na dan kada je njena majka nastradala oglasila dirljivim rečima.

“Draga majko, vraćam se u detinjstvo u one sretne dane koje smo provodile zajedno… Teško je bez tebe… Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi i stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna, majko. Neka te anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo”, napisala Gordana uz Silvaninu fotografiju.

Gordana Armenulić, danas ima 57 godina, i o njoj se jako malo zna. Poznato je da je završila Prirodno-matematički fakultet u Beogradu i da je radila kao profesor matematike u Matematičkoj gimnaziji.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati


U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, vraćajući se sa nastupa u Aleksandrovcu život su izgubili Silvana, njena sestra Mirjana Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je vozio auto. 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije