Glumica koju mnogi nazivaju poslednjom ikonom starog Holivuda i dalje vlada naslovnim stranicama svetskih novina kad god se pojavi u javnosti. Tako je sada Džoan Kolins (88) ponovo zapanjila sve u poluprovidnoj haljini ukrašenoj kristalima.

Zvezda nekad megapopularne TV serije Dinastija pojavila se na večeri posvećenoj njenoj knjizi "Dnevnik bez izvinjenja", u Kraljevskom pozorištu u Londonu, u pratnji muža, Persija Gibonsa (56). Crna haljina sa gornjim delom od providnog tila prati liniju tela još uvek vitke zvezde. Čuvena punđa sa loknama i tamnoružičasti ruž su i dalje  zaštitni znaci čuvene Aleksis.

Džoanu žene zdušno podržavaju u svim njenim naporima da izgleda odlično u poznim godinama. Zli jezici prokomentarišu kako "bolje izgleda bez perike" ili kako "ni hirurgija ne može da reši opuštene nadlaktice". Međutim, mnogo je više onih koji smatraju da je sve što Kolinsova čini s pravom merom. 

"Mnogi bi voleli da se ovako drže u devetoj deceniji", napisala je jedna obožavateljka u komentarima, a kakve modele i boje nosi slavna glumica, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia U devetoj deceniji, Džoan Kolins izgleda neverovatno!

Izvor: Lepa&Srećna