Vesna Pećanac je doživela juče saobraćajnu nesreću kada ju je udario automobil, pri čemu joj je slomljeno pet rebara.

Ovu vest je prvi preneo njen sin Petar Nikolić, objavivši kraći tekst na Fejsbuku.

"Keva mi imala saobraćajku juce. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru joj konstatovali pozitivnost na Kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u Bataju. To znači da neću moći da je posetim. Drž' se, Veki", napisao je on.

Vesna je Petra i sina Luku dobila u braku s režiserom Živkom Nikolićem, a jedna je od prvih poznatih ličnosti na našim prostorima koja je otvoreno pričala o svojoj borbi s depresijom.

"U vreme bombardovanja Živko je iščileo. Osetila sam ogroman bol, preveliku tugu. Jedan sin otišao je da se monaši. Rekao je: “Meni su svi bedemi srušeni”. Ostala sam da zurim u zid, pala u depresiju. Nekada smo bili velika, vedra, složna i mnogoradna porodica... Nisam mogla da igram, zatražila sam penziju. Posao komičara je da daruje radost ljudima, a ja nisam više imala radosti. Penzija - sedam hiljada dinara. Bili smo gladni", ispričala je glumica svojevremeno za Novosti.

Glumicu Vesnu Pećanac pamtimo po ulogama u filmovima "Čudo neviđeno", "Lepota poroka", "U ime naroda", "Beštije" i kao Jeku u seriji "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo".

Izvor: Lepa&Srećna