Nina Badrić je blistala u skupoj venčanici, na svadbi je bilo skoro 200 gostiju, ljubav je bila na vrhuncu. A onda je, samo nekoliko godina kasnije, došao kraj njenom braku. 

Ninin bivši suprug Bernard Krasnić je ubrzo posle razvoda oženio mladu lepoticu Laticu. Milioner je i dalje u srećnom braku, a Nina je još uvek slobodna.

Međutim, kako kaže, veruje u susret srodnih duša. Kako je govorila za domaće medije, tako nešto još nije doživela ali se raduje što će se to desiti "makar i sa sedamdeset godina."

"Najgore što mi se dogodilo jeste kada je moj muškarac prestao da bude zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno. Takvima ne dajem drugu šansu. Ne treba čoveku suditi prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to ne bi trebalo da se osvrćemo. Ima i te kako prekrasnih muškaraca," rekla je svojevremeno Nina za 24.sata.

Veza Nine i Bernarda počela je 2000. godine kao najlepša bajka, ali su 2009. izbili u javnost problemi i Nina je najavila razvod. Do njega nije došlo jer su supružnici pokušali pomirenje, ali su 2012. godine ipak priznali da se njihovi stavovi i putevi razilaze. Nina je zatražila i poništenje crkvenog braka i uspela da ga dobije 2017. godine.

Izvor: Lepa&Srećna