Snežana Đurišić i Vanja Milošević su par koji privlači veliku pažnju javnosti. O njihovom susretu, ali i o teškim emocijama s kojima se suočila kada je, nakon 36 godina skladnog braka, njen suprug Slobodan preminuo, Snežana je govorila bez ustezanja. Da prebrodi period u kom je ostala bez životnog saputnika, uspela je zahvaljujući čelnicima "Zvezda Granda" - Lepoj Breni i Saši Popoviću.

"Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme", u emisiji "Grand magazin" dušu je otovorila Snežana, koja tada nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena.

"Želela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio da sam za ljubav uvek otvorena, ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu",  rekla je Đurišićeva,a onda i otkrila kako je zapravo pa ispričala upoznala Vanju.

 "Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je Snežana i priznala da je odmah osetila "leptiriće u stomaku".

"Ljubav je lek za sve, a najplementije je što je od boga. Zahvalna sam što imam tu priveligiju da osetim ljubav i kad je u pitanju partner i kada su u pitanju i druge stvari", rekla je pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna