Da je u porodici tragično stradalog pevača Šabana Šaulića došlo vreme za suze radosnice, pre nekoliko dana je otkrila njegova ćerka Ilda Šaulić. Na svom Instagramu je objavila da sin njene sestre Sanele i nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Crvene zvezde Ivana Adžića, Luka Adžić, postaje tata.

Ovome se obradovala čitava porodica Šaulić, a Goca, koja će postati prabaka, istakla je da bi Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je s unukom imao posebnu vezu.

"Sa neizmernom radošću sam dočekala informaciju da ću postati prabaka. Više od dve godine je prošlo od velike tragedije koja nas je zadesila i bilo je vreme da nam se desi nešto lepo, a mislim da lepšu vest od ove nismo mogli ni da zamislimo. Luka je naša prva radost i uverena sam da će njegova buduća supruga Aleksandra i on biti fantastični roditelji maloj princezi, a mi ćemo naravno biti svi tu da im pomognemo. Šabana i Luku je uvek povezivala posebna ljubav i sigurna sam da bi danas bio najsrećniji čovek na svetu" istakla je Goca u razgovoru za Objektiv a sada je srećne vesti komentarisala i Ilda.

"Vrlo sam iznenađenja, i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama. Izuzetno se radujem zbog njega i Aleksandre. Ja sam već tetka, ali sada ću biti baba-tetka",  kroz osmeh je rekla Ilda za emisiju Premijera i dodala:

"Bože zdravlja da dobijemo jednu devojčicu. To je sve divno, mi priželjkujemo neke stvari, ali mislim da to Bog odlučuje. Ja sam blagoslovena svojom devojčicom, ali ako bude još prilike vrlo rado bih volela da imam još dece", bila je iskrena Ilda.

 Izvor: Lepa&Srećna