Popularna pevačica Marija Šerifović oprobala se u ulozi jutjuberke otkako su prestali nastupi zbog epidemije korona virusa i u tome je sve uspešnija. 

Obožavaoci uživaju u njenim snimcima sa putovanja, isečcima iz privatnog života, posetama mami Verici i zajedničkim kulinarskim avanturama, a sad se oprobala i kao matičar! Naime, upravo ona je imala prijatnu dužnost da održi govor na venčanju svojih prijatelja, a budući da je sve objavila na Jutjubu, njeni fanovi su oduševljeni.

"Što nisam tebe zvala da mi budeš matičar na venčanju", "Malo sam se smejala, malo plakala", "Ti si jedna duša od žene"... samo su neki od komentara na Marijin video. A evo dela njenog govora koji će, sigurni smo, bar neformalno biti kopiran ili parafraziran na mnogim venčanjima!

"Okupili smo se ovde da proslavimo ljubav naša dva golupčića, Ibrahima i Nataše. Pošto su baš zapeli da se obavežu tom dosadom zvanom brak, moraću u ime grada Beograda, planete Zemlje i svih ovde prisutnih da im objasnim par stvari", rekla je na početku Marija a onda se obratila se mladoženji:

"Nemoj da sam te videla slučajno, krajičkom oka, a znam kojim se poslom baviš da gledaš u duge žene, gledaj samo u Natašu, kao da sutra ne postoji i, kad Nataše nema, vadiš sliku iz novčanika i gledaš samo nju.

Poštuj svoju ženu, a to znači da hodaš na prstima po kući kada je ona u PMS-u, nemoj da bacaš peškir na pod posle tuširanja, a ako hodaš bos po kući ne možeš sa takvim nogama u krevet, jer to žene nervira. Njena familija je najbolja, ne zaboravi to. Ona sme da ih ogovara, a ti smeš samo da im se diviš.

Njene drugarice su divne. Naravno, nisu ni lepe, ni zgodne, ni privlačne, ali ti mnogo voliš kada se Nataša sama druži sa njima, jer smatraš da žena mora da ima puno vremena za sebe. Njeni drugovi i kolege su sjajni...", kazala je Marija, pa se onda i mladi obratila i tako nasmejala sve prisutne i dobila veliki aplauz:

"Što se tebe tiče, biću kratka i jasna... Pogledaj sve ove ljude oko sebe, ako napraviš neko s*anje, imaćeš sve nas na grbači."

Izvor: Lepa&Srećna