Odlazak Marine Tucaković rastužio je sve one u čijim životima je imala neku ulogu, a takvih je mnogo. Od nje se danima opraštaju, podsećajući na sve njene vanvremenske hitove koje je napisala.

Iako bi na večni počinak želeli da je isprate prijatelji i brojni poštovaoci njenog rada, sahrana će se obaviti intimno, u krugu porodice i najužeg kruga prijatelja. Marinin sin Milan pozvao je sve koji je vole da joj odaju počast slušanjem njenih pesama.

"Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krugu prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan", piše u objavi.

ATA / Antonio Ahel Marina Tucaković

Izvor: Lepa&Srećna