Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini posle teške bolesti. Njen odlazak dodirnuo je mnoge, a posebno one koji su imali blizak kontak s njom jer je bila velikodušna i uvek puna strpljenja i ljubavi. Ona o svojim dobrim delima nije govorila često ali je jednom prilikom napravila izuzetak i ispričala šta je učinila za Miroslava Tanasijevića, koji je godinama radio za nju i s kojim se okumila.

Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za spremanje njegove krsne slave potroši 2.000 evra.

 "Godinama to radim jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani",  ispričala je ona 2014. godine.

Početkom 2018. godine Marini je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana.Lavovski se borila sa opakom bolešću i uprkos teškoj dizjagnozi i lošem fizičkom stanju, verovala je u lepše dane i nikada se nije predavala. Poslednje dana života provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

 Izvor:Lepa&Srećna