Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić važe za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni. Iako je njihova ljubav imala razne izazove, uspeli su da ih prebrode i sada najzad uživaju jedno pokraj drugog bez trzavica. Pevačica često ističe koliko je srećna pokraj Mrke te i da je on njena životna nagrada.

"On je po prirodi jedan dobar i duhovit čovek, nije namćor, on je taj koji me bodri, daje vetar u leđa, oraspoloži, duhovit je, tako da sam vrlo zahvalna što je pored mene u svakom segmentu života. Retko imamo nesuglasice i vrlo malo! Kako godine prolaze skoro nikakve. U početku je bilo privikavanja, ali ni on nije poremetio moje navike, niti ja njegove. Važna stavka je prilagođavati se jedni drugima, ako se već volimo. Živimo lepo i harmonično",ekla je Ana nedavno o svom izabraniku koji joj svakodnevno ukazuje pažnju.

Sada je odlučio da joj jednim poklonom olakša sve - kupio joj je auto "Škoda karoq ", vredan čak 25.000 evra, piše "Star". Mrka je Anu uvek vozio na snimanja, a sada to ona čini sama. 

Kako je Milutin nedavno operisan, Ana ne želi da ga izlaže nikakvim naporima, a ponajmanje da on izlazi u jeku pandemije korona virusa i dovodi sebe u opasnost.

Izvor: Lepa&Srećna